Κώστας Βουρδάνος: Έχω και εγώ ευθύνη

Ο Κώστας Βουρδάνος συνεχίζει την πάλη του και εκτός παλαίστρας. Ο πρωταθλητής της ελληνορωμαϊκής πάλης έχοντας βιώσει τα προβλήματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν μόνοι τους οι αθλητές ίδρυσε το Σπίτι του ΑθλητήΟ σύλλογος βρίσκεται στο πλευρό όλων των αθλητών είτε έχουν αποσυρθεί από την ενεργό δράση είτε όχι.

Στηρίζει όλους όσους χρειάζονται οικονομική ενίσχυση προκειμένου να διεκδικήσουν μια θέση στο βάθρο εκτός Ελλάδας. Πάντα στο πλευρό των αθλητών που βρέθηκαν στο περιθώριο παρά τα κατορθώματα και τις διακρίσεις τους συμβάλλοντας στην προβολή του έργου τους.

 Το «Σπίτι του Αθλητή» έχει ως αντικείμενο της δράσης του, ως τελικό του στόχο, τη συνεχή του παρουσία στο πλευρό των αθλητών, στις καλές αλλά κυρίως στις δύσκολες στιγμές τους. ~ Κώστας Βουρδάνος

Αθλητική Ημερίδα: Έχω και εγώ ευθύνη

Το Σπίτι του Αθλητή  διοργανώνει ενημερωτικές ημερίδες στις περιφέρειες της χώρας. Την Κυριακή 5 Μαΐου η 3η αθλητική ημερίδα πραγματοποιείται στο Αμφιθέατρο Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας στις 19.00.

Σκοπός της ημερίδας με τίτλο “‘Έχω και εγώ ευθύνη” είναι η ενημέρωση των γονέων σχετικά με τους τρόπους υποστήριξης των παιδιών τους στον αθλητισμό. Κύρια εισηγητής θα είναι η κορυφαία Αθλητική Ψυχολόγος Δρ. Φρόσω Πατσού.

Οι γονείς έχουν να επιτελέσουν τον πιο σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση του αθλητικού χαρακτήρα του παιδιού τους, αφού μαζί με αθλητές και προπονητές, αποτελούν τα πρότυπα – ίσως τα ισχυρότερα- για έναν παιδί που ασχολείται με τον αθλητισμό.

Στην ημερίδα συμμετέχουν ως ομιλητές οι,

  • Νίκος Συρανίδης Χρυσός Ολυμπιονίκης στις καταδύσεις
  • Στέλλα Τσικούνα 5η Ολυμπιονίκης στην δισκοβολία
  • Χρήστος Βολικάκης Παγκόσμιος πρωταθλητής στην ποδηλασία
  • Δημήτρης Αμπατζής 4ος Παραολυμπιονίκης στο ποδόσφαιρο τυφλών

Συντονίζει ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός.

Η ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την Unesco. Σας περιμένουμε όλους σε μια ιδιαίτερα σημαντική για τον αθλητισμό της Εύβοιας ημερίδα και σας καλούμε όλους να υποστηρίξετε τις δράσεις του συλλόγου.